Hakkımızda

28.10.2016 tarihinde kurulan Personel Kaldırma ve İletme Platformları İşletmecileri Derneği, platform sektöründe faaliyet gösteren işletmeci, imalatçı, distribütör, tedarikçi ve hizmet sağlayıcı firmaların gelişmesine yönelik hizmetleri sürdürmektedir.

11.05.2019 tarihinde yapmış olduğu 2.Olağan Genel Kurul Toplantısı ile isim değişikliğine giden PLATFORMDER, Personel Yükseltici Platform İşletmeci İmalatçı ve Distribütörleri Derneği unvanını almıştır.

Kuruluş amacımız; Personel Yükseltici Platform Sektörünün, diğer yan sektörler ile beraber ilerlemesine ve kalkınmasına katkıda bulunmak, Kiralama ve işletmecilik ile ilgili sektörel politika ve uygulamaların oluşmasında, Sektörün yerli imalat ve yan sanayii ile birlikte gelişerek küresel rekabette güçlenmesinde etkin rol oynamak, sektörel bütünleşmeyi hedefleyen bir yöntem anlayışı içinde:

• Üyeleri arasında mesleki birlik, yardım, sosyal dayanışma, uyum ve disiplini geliştirmek,
  • Kanunların öngördüğü çerçevede, insan sağlığı ve kamu yararına hizmet ölçütlerini göz önünde bulundurarak, üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak,
  • Mesleki yeterlilik ve bilinç düzeylerini geliştirmektir.

Derneğimizin temel ilkesi, üyeleri arasında var olan dayanışmayı en üst seviyeye çıkarmaktır.

MİSYONUMUZ

Dünya ile bütünleşmiş güçlü bir sektörel sivil toplum oluşturarak, içinde bulunduğu sektöre rehberlik ederek ortak akla ulaşmak, değişen ve gelişen koşullara uyum sağlayarak, sürekli öğrenen ve paylaşan bir dernek haline gelmektir.

VİZYONUMUZ

Sektörel örgütlenmeyi destekleyerek güç birliği oluşturulmasına, sektörün hizmet kalitesinin yükseltilmesine, katkıda bulunmaktır.

Kurucu Üyelerimiz

SIRA NO FİRMA KURUCU ÜYE
1 AVK-AYDIN VİNÇ KİRALAMA İNŞ.SAN. TİC. VE LTD. ŞTİ. FATİH AYDIN
2 AYHANLAR VİNÇ SEPETLİ PLATFORM İNŞ. GIDA TURİZM OTO.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. SERVET AYHAN